Cartea Vinificatorului – Sîrghi C.D., Balanuţă A.P. Chişinău, Editura Uniunii scriitorilor, 1992

Volumul conține date despre starea actuală a viticulturii și vinificației în lume și în republica noastră, o atenție deosebită s-a acordat tehnologiilor avansate de producere a diferitelor tipuri de vinuri și altor produse din struguri Cu referire la investigațiile științifice și realizările industriale de ultimă oră sunt descrise procesele tehnologice de prelucrare a strugurilor, fermentarea mustului și boștinei, îngrijirea vinului, microbiologia, tratarea și stabilizarea vinurilor, procesele de fabricare a distilatelor de vin, utilajele folosite în vinificație De asemenea, cititorul va găsi noțiuni generale privitor la proprietățile organoleptice ale vinurilor, precum și la cultura consumului acestor băuturi savuroase.

Cartea, credem, va fi de un real ajutor pentru specialiștii din industria vinicolă, pentru studenții și cititorii care doresc să pătrundă în «tainele» vinicole.

“Cartea vinificatorului”; Sîrghi C.D., Balanuţă A.P. Chişinău, Editura Uniunii scriitorilor, 1992.

Скачать / Download / Descarcă

Biblioteca digitală CEVVC – > aici

Cartea Vinificatorului – Sîrghi C.D., Balanuţă a.P. Chişinău, Editura Uniunii Scriitorilor, 1992 by Vlaicu Pavel – Bibliotecar on Scribd

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *